Βοήθεια σε θέματα Xbox Live

1.Η υπηρεσία Xbox Live είναι πιθανόν κάποιες φορές να υπολειτουργεί και να επηρεάζεται έτσι, και η εξαργύρωση προπληρωμένων κωδικών. Στην περίπτωση αυτή, όταν ο χρήστης επιχειρεί να εξαργυρώσει τον κωδικό του , λαμβάνει ένα μήνυμα “παρουσιάστηκε κάποιο σφάλμα παρακαλώ προσπαθήστε αργότερα”. Για να διαπιστώσετε ότι αυτό οφείλεται σε υπηρεσία που προσωρινά δεν λειτουργεί, , θα πρέπει να ελέγξετε την κατάσταση του δικτύου Xbox Live στο σύνδεσμο http://support.xbox.com/el-GR/xbox-live-status .Ακόμα και αν η υπηρεσία “Αγορά και χρήση περιεχομένου” δείχνει ότι βρίσκεται σε λειτουργία, εντούτοις ενδέχεται άλλες υπηρεσίες του Xbox Live οι οποίες προσωρινά δεν λειτουργούν, , να επηρεάζουν την υπηρεσία εξαργύρωσης κωδικών, ή μέρος της υπηρεσίας , όπως ακόμα και την αναγνώριση των κωδικών . Το πρόβλημα αυτό, είναι φυσιολογικό, και μπορεί να συμβεί στον καθένα, αφού η υπηρεσία είναι λογικό κάποιες φορές να μην λειτουργεί για λόγους αναβάθμισης, ή συντήρησης κλπ. Στην περίπτωση αυτή απλά συνιστάται, να περιμένετε μέχρι όλες οι υπηρεσίες στη σελιδα αυτή να δείχνουν ότι βρίσκονται σε κανονική λειτουργία (πράσινα γράμματα) και τότε ο κωδικός σας θα εξαργυρωθεί επιτυχώς.

2.Σε πολλά προφίλ στα οποία έχει καταχωρηθεί πιστωτική κάρτα, έχουν και ως προεπιλεγμένο τρόπο πληρωμής, την πιστωτική κάρτα. Σε αυτήν την περίπτωση, το σύστημα ενδέχεται να μην επιτρέπει στο χρήστη να χρησιμοποιήσει άλλους τρόπους πληρωμής όπως την χρησιμοποίηση μιας προπληρωμένης κάρτας συνδρομής ή την χρήση κάρτας xbox Giftcard.Για να διορθώσετε το πρόβλημα και να δέχεται το προφίλ και προπληρωμένες κάρτες xbox live Θα πρέπει να καλέσετε την εξυπηρέτηση πελατών της Microsoft στο 0080044128732.

3.Το πρόσφατο τεχνικό πρόβλημα το οποίο δημιουργήθηκε από την μετάβαση στο νέο dashboard του xbox One και επηρέασε λίγους λογαριασμούς, ήδη αποκαταστάθηκε και πλέον η υπηρεσία λειτουργεί κανονικά σε όλα τα προφίλ.
Για οποιαδήποτε άλλη απορία ή βοήθεια, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου με έναν από τους τρόπους που θα βρείτε στη σελιδα επικοινωνία.
Ευχαριστώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *